Korualan İlkokulu
Gezlevi Mahallesi 104621 Sokak No 5

VİZYON

Eğitim ve öğretim hizmetlerini çağdaş ölçütler doğrultusunda yürüten, sürekli gelişen, nitelikli ve yenilikçi bir kurum olmaktır.

MİSYON

Mutlu, Özgüvenli, Başarılı, Araştırmacı, Sorgulayan, İletişim Becerileri Gelişmiş, Ekip Çalışmasına Yatkın, Eleştirel ve Yaratıcı Düşünen, Kendi Öğrenmesinin Sorumluluğunu Üstlenen, Öğrenmenin ve Gelişmenin Keyfine Varan, Öz Disiplin Sahibi, Güçlü ve Zayıf Yönlerinin Farkında Olan, Yeniliğe ve Gelişime Açık, Başkalarının Gereksinimlerine Duyarlı, Hak, Adalet, Sorumluluk, Dürüstlük ve Doğruluk Kavramlarını İlke Edinmiş, Kendi Kültürünü Özümsemiş, Farklı Kültürlerin Görüş ve Değerlerine Saygı Duyan Dünya İnsanlar Yetiştirmektir.

Normal Eğitim

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Konya şehir merkezine 135 km Hadim ilçe merkezine 17 km Bozkır ilçesine 30 km Alanya ilçesine 110 km

Yerleşim Yeri Bilgisi

Hadim İlçesi Korualan Mahallesi, kuzeyinde Dedemli Mahallesi ile kuzey doğusunda Yalınçevre ve Bolat Mahalleleriyle ve güneyinde Hadim İlçesi ile komşudur.